Entrades Més Llegides

Publicat per: Àlex dimecres, de gener 07, 2009

Per fi!!! Ja hem passat tota aquesta marató de festes, excessos, dinars i sopars copiosos, etc... I perquè no dir-ho també, dies en que la falsedat s'eleva a la màxima expressió. Tot i que això són figues d'un altre paner. Amb la ressaca encara post-tortelleixons, i algun quilo de més al damunt (crec que no li faré una visita a la meva estimada balança en una temporadeta xD ) per fi torna la rutina, aquella de la que sempre ens queixem, però sense la qual servidor va perdudíssim. I sí, això comporta no tenir cap més dia de festa, però també agafar poc a poc el ritme perdut de fa setmanes, i definitivament centrar el màxim d'esforços possibles en el gran objectiu.
Hauria de fer una mica de resum o repàs de l'any, en faré una valoració general. Per mi ha estat un gran any. N'hi ha que passen sense pena ni glòria (i mentre no siguin dolents benvinguts siguin), però aquest ha estat genialment entretingut. I ple de petits detalls frikis (en molts n'he estat protagonista, en d'altres co-protagonista, i en pocs un simple espectador jaja ) que l'han fet d'allò més agradable. Sense passar per alt les poques però molt bones estones passades amb els amics. Si a això, hi afegim que durant l'any hi han hagut petits entrebancs, però cap gran ensopegada, el resultat és el ja mencionat, tan de bò aquest sigui almenys la meitat de bò que l'anterior, que ja serà molt.
No voldria passar per alt la valoració sense fer lo típic de mencionar que si la millor pel·lícula, que si el millor llibre, etc... Sempre dins el meu petit camp de valoració, sobretot pel que fa a llibres... És trist però fa mig any que no n'he acabat cap, bé acabat ni començat jaja  Allá vamos:

Millor cançó: difícil... diria que Back to Black de l'Amy Winehouse, tot i que hi afegiria també el Viva la Vida de Coldplay, o The Lovers Are Losing dels Keane, o Europa de Mónica Naranjo, o... jaja si és que sóc incapaç de tirar-ne una!

Millor peli: aquí sí que ho tinc clar, més que res perque tampoc ha estat un any en que n'hagi vist massa, i menys al cine, però em decanto per El Caballero Oscuro, destacar sobretot el paperàs de Heath Ledger com a Joker.

Millor llibre: ja he dit que dels pocs que he llegit... El cuento Número Trece de Diane Setterfield.

Millor anunci: aquesta categoria crec que sobra, però amb el pedazo anunci que van currarse els de la Citroën Berlingo no podia deixar de mencionar-lo jaja

I ho deixo aquí perque lo de millor sèrie, millor programa de tv, etc... segueixen sent els mateixos de l'any passat. Ja ho veieu, sembla que canviem molt en segons quines coses però pel que fa a gustos segueixen sent els mateixos.

El nou any? Ja ho he dit de moment es presenta igual, això sí, els pocs dies que portem ja he patit una mica de 3 mals jaja  estómac, esquena i cap. Per sort ja estan passats i ara espero seguir amb la salut de ferro que gairebé sempre he tingut.

I per avui deixem-ho aquí. Es nota que tenia moltíssimes ganes de bloc? jaja  Entre aprofitar el temps lliure i feina l'he tingut abandonadet un bon temps. Espero ara tornar a posar-m'hi una mica seriosament.

Res, que bona tornada a la feina.


The Cardigans - I Need Some Fine Wine & You, You Need To Be Nicer

{ 2 comentaris }

  1. No sé si Viva la Vida és la millot cançó del 2008, segurament entesos en la matèria discreparien, però què nassos, com a mínim és una de les poques optimistes, ni que sigui pel títol, que té aquest estimat grup. Jo tinc la sensació que és aquest 2009 el que serà un gran any.... a veure si la sensació es converteix en realitat....

    Petonicos!

    ResponElimina
  2. EI molt bé, segona edició dels Alex bloc Awards, jaja... encara que trobo que has obviat algunes categories respecte l'any passat! de totes maneres em sembla una manera interessant de começar l'any, fent una valoració del millor de l'any que ja s'ha acabat!

    ResponElimina

- Copyright © My Territorial Pissings - Plantilla modificada per -[Àlex]- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -