Entrades Més Llegides

Publicat per: Àlex dilluns, d’octubre 20, 2008

Tot absolutament tot és mentida. A mesura que passen els anys vas sumant decepcions, i no parlo a nivell particular ni personal (que alguna òbviament també) sinó que veus que són 4 dies els que estem per aquí i 3 els passem putejats per diverses raons, cadascú té les seves. Però ja fa anys que et vas adonar que la vida no és tal i com t'havien explicat.

Cal anar sempre amb un coet al cul? Cal sempre haver de mirar l'agenda per quedar amb els amics que tant t'estimes? Cal sempre haver de planejar una i una altra vegada les coses perque és la única manera que acabis fent res que es surti de la rutina?

Doncs sembla que sí,  perque tots estem molt liats i tenim la major part del nostre temps ja preasignat. I hi ha moments en els que et vindria de gust veure a tal amic per parlar una estoneta, perque fa molt que no el veus, encara que vas sabent d'ell via msn, facebook, blogger o la mare que els va parir a tots! No és això el que vols, només veure'l una estona, però noi, has après a conformar-te amb el que hi ha i no marranejar com un nen petit quan les coses no van com t'agradaria.

Ja diuen que a falta de pan, buenas son tortas. Palabra de panadero.

Mónica Naranjo - Todo Mentira

Almenos con el amor no nos mintieron.

{ 2 comentaris }

  1. Saps què és el pitjor, però? Que ho assumim i posem com a excusa això, la feina, el no se què, el no se quantos, per no fer coses que ens agradaria fer, però per les que no tenim temps. En realitat, de temps en tindríem, però posem excuses creíbles per no fer-les, ara no em preguntes per què... (Comentari absolutament liat i que ni jo mateixa entenc.... jajajajajajajajaja)

    ResponElimina
  2. Bona reflexió "Cal anar sempre amb un coet al cul? Cal sempre haver de mirar l'agenda per quedar amb els amics que tan t'estimes? Cal sempre haver de planejar una i una altra vegada les coses perque és la única manera que acabis fent res que es surti de la rutina"

    és cert, sovint anem amb el coet al cul i no hi ha manera de quedar amb els amics que tant estimes o de fer coses que realment vols fer. Tot i que no estic d'acord en que ens hem de conformar.

    Conformar-se és l'opció més fàcil. Significa continuar amb la nostra rutina i seguir el que tenim estipulat...penso que a vegades trobar temps per nosaltres o per les persones que ens importen ha de ser una autoobligació...perquè després sempre val la pena!
    és dificil però no impossible!Imposible is nothing.

    una abraçada

    ResponElimina

- Copyright © My Territorial Pissings - Plantilla modificada per -[Àlex]- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -