Entrades Més Llegides

Publicat per: Àlex dilluns, de març 23, 2009

Avui m'he llevat demagògic...

demagògia
Ús dels mitjans necessaris, especialment afalacs fàcils i promeses sense fonament, per convèncer la gent de la conveniència d'acceptar unes idees, en especial un programa polític.


Qui més qui menys tots hem tingut i tenim els nostres moments de demagògia, tot i no exercir la política, així que no penso que sigui un terme exclusiu dels polítics ni la política en general.

Sovint concloem moltes discussions amb una frase demagògica, que si bé és cert que queden molt maques i semblen força el·loqüents, només busquen fer prevaldre la nostra argumentació.

A què vé tanta tonteria? Doncs a que avui em ve de gust precisament això fer demagògia barata, així que ja aviso d'avantmà que ningú s'ofengui per res del que pugui dir ;P

I és que hi ha un detall dels mitjans de comunicació en general que em treu molt de polleguera, i és que quan es parla d'algun delicte comès, sempre fan menció a la nacionalitat del delinqüent. Sempre? No, sempre no. Quan el delinqûent és autòcton, el seu orígen ja no sembla importar. Ho sento, però a mi això em sembla d'una irresponsabilitat absoluta, que només fa que crear alarma social, i dificultar la ja de per sí difícil integració social de certs col·lectius. I és cert, la culpa no és exclusivament d'uns ni dels altres, cadascú deu haver de posar de la seva part, però detalls com el mencionat no em direu que no els dificulta les coses?

O parlar del "problema de la immigració"? Com que problema? Quina putada veritat? Que hi hagi gent que vingui al nostre país en busca d'un futur mínimament digne, quan jo enguany potser només podré fer un viatget de vacances enlloc de 2 o 3? Ja sé que el tema és molt complex i difícil de tractar, però mai hauríem d'oblidar que en tot moment estem parlant de persones. Que cadascuna d'elles porta a les seves esquenes una història. I que ningú té culpa d'haver nascut ón ho hagi fet, ni de voler una vida millor per ell i els seus.

Res, que de vegades veus unes injustícies tan flagrants que et deixen un absolut sentiment d'impotència.

Celtas Cortos - El Emigrante

{ 1 comentaris real·litzats }

  1. Tienes rasón, corasón..... Xerrem després!!! És que de segons què no m'agrada fer-ho públicament.... ;P

    ResponElimina

- Copyright © My Territorial Pissings - Plantilla modificada per -[Àlex]- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -