Entrades Més Llegides

Publicat per: Àlex divendres, de febrer 08, 2008

Portem no sé quantes setmanes de pre-campanya electoral. I encara falta un mes per les Eleccions Generals.
S'han fet moltíssimes promeses per part de tots els partits polítics, algunes d'elles una mica surrealistes, com per exemple la plantació de 500 milions d'arbres durant els propers 4 anys.
De qui dirieu que és aquesta gran promesa? Iniciativa Per Catalunya / Verds? Seria el més lògic veritat? Doncs no... la genial idea ve del gran Mariano Rajoy, qui va prometre, de guanyar les eleccions, una llei contra el cambi climàtic. És, si més no, curiós tenint en compte que no fa pas gaires mesos el mateix Mariano va fer les següents declaracions fent esment d'un cosí seu:

"Yo sé poco de este asunto, pero mi primo supongo que sabrá. Y entonces dijo: He traído aquí a diez de los más importantes científicos del mundo y ninguno me ha garantizado el tiempo que hará mañana en Sevilla. ¿Cómo alguien puede decir lo que va a pasar en el mundo dentro de 300 años?".

Restant gran importància al problema... Llavors, perquè fer-ne una llei? Per captar vot "hippie"? jajaja (que ningú s'ofengui ;P que és broma, si hi ha algun partit al que em senti més proper aquest és IPCV)
La veritat jo em quedo parat al sentir propostes ecologistes en segons quines boques... Carents de cap mena de credibilitat, almenys per part meva.

Seguirem amb el tema que la pre-campanya, ja d'aquí poc campanya, segur que segueix donant moltíssim de sí.

La frase del dia:
Arias Cañete: "Las urgencias están colapsadas por los inmigrantes"

Sense comentaris...

PD: De moment he estat bastant benevolent amb segons quins personatges, tot i que no sé si me'n podré estar... jajajaja

{ 7 comentaris }

  1. De bajanades les que vulguis i més. I lo del Cañete, no té nom, bé, sí, però no quedaria bé posar-ho per escrit..... Així que ets proper a IPCV???? Mira, més coses en comú.... tot i que m'han decebut una micona........

    ResponElimina
  2. 500.000.000 arbres! Això si que és una promesa pmposible de complir!

    Representa que hauràn de plantar 125.000.000 arbres l'any, 10.416.666 arbres al mes, 342.465 arbres al dia, 14.269 arbres l'hora (contant que ho facin les 24 hores del dia!) 238 arbres per minut i 3.9 arbres per segon (24h al dia 365 dies l'any).

    Si contem que treballem uns 230 dies l'any i que d'aquests un 10% dels dies plou, resulta que es plantaries arbres uns 207 dies l'any, d'aquests dies es treballarien 8h per tant 1.656h l'any, contant un temps de plantar l'arbre de uns generosissims 5 minuts resulta 19.872 arbres per treballador i any que hauriem de llogar a 6.290 persones per a plantar arbres només i per tant faria falta un 30% més de plantilla per a transport i emplaçament per tant 1.887treballadors més i un 20% més d'administratius, gerencia capatassos etc.etc. 1.258 llocs de treball més, en resum falten 9.435 llocs de treball en el sector forestal, aquesta inmensa demanda l'haurem de suplir amb mà d'obra inmigrant donat que no hi ha màd'obra qualificada del país, aquests sector (el forestal) és d'alt risc laboral ja que es treballa amb maquinària presada i eines tallants i per tant la seva sinistralitat és alta i l'afluencia a urgències elevada, donat que es tracta d'accidents laborals aparatosos i d'alta complexitat s'els hi dona prioritat a l'atenció mèdica i per tant els altres malats, moltes vegades amb patologies menors les quals no cal que es tractin en un servei d'urgències, s'han d'esperar provocant així un colapse dels servei.
    Queda clar no! Au doncs!!

    ResponElimina
  3. Kidnova... Qui no té feina el gat pentina, no??? Perquè fer tots aquests càlculs no és cosa d'un minut... :-)))
    No sé de què us sorpreneu, a mi em sorprendria que en època pre-electoral els polítics diguessin coses amb dos dits de front... :-( Això sí que seria novetat!

    ResponElimina
  4. je,je aquests polítics son de broma.Els verds son igual que els altres ho sento Alex.Tot sostenible desde pedralbes,quin exemple.I sostenibilitat la que vulguis,pero el xófer que no falti.Així que tots,si tots,suspesos!!!!!

    ResponElimina
  5. Això Jordi no seré jo qui t'ho discuteixi... El mateix Al Gore amb tantes conferències documentals etc... del canvi climàtic, i es va passejant pel món en vols de 1ª classe amb tot tipus de comoditats...
    Però una altra cosa són les idees i les polítiques, i per molt que quan manen tots fan el mateix en el terreny particular ("enxufisme",tot tipus de privilegis etc etc) les polítiques sí que són ben diferents entre uns i altres.
    Ademés, no serà pas per mi que Acebes i cía tornin al govern. En aquest cas un intenta votar a "los menos malos" jajaja

    ResponElimina
  6. Encertada argumentació, Àlex, els verds són "los menos malos". De fet, aquesta és una de les úniques raons per les quals els noto més propers a mi, a banda d'algunes idees. Amb el temps, però, em vaig desencantant i crec que ni ells es mereixen la meva confiança.... No tinc gens clar a qui votaré en les eleccions del 9 de març, tot i que potser el meu vot serà aquell denominat "útil", encara que s'allunyi dels meus ideals (tranqui que no és pas el PP). El que no faria mai, encara que estigui molt decebuda, és no anar a votar. Per aquí sí que no passo.....

    Toma parrafada!!!!

    Petonicos!

    P.D: el comment eliminat és meu, és que m'havia equivocaaaaaaat!!!!!

    ResponElimina

- Copyright © My Territorial Pissings - Plantilla modificada per -[Àlex]- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -