Entrades Més Llegides

Publicat per: Àlex dimecres, de febrer 13, 2008

Bé, vist que a alguns/unes us ha interessat el poder canviar de plantilla, més enllà de les estàndard, doncs n'he decidit fer un post.

Per començar ens situarem a l'apartat Modificar HTML que es troba a Plantilla. Abans que res, ens descarreguem el model que tenim actual, més que res per si les mosques, i així si sorgís qualsevol problema sempre podríem tornar-lo a carregar. És un document d'extensió XML que no ocupa pas massa.

Abans de modificar el model, us recomanem que en deseu una còpia. Baixar el model complet

Bé, una vegada fet això, anirem a buscar la plantilla que més ens agradi. Us afegeixo aquest link de la pàgina Blog & Web ón n'hi ha una bona colla, la meva inclosa. També podeu buscar pel Google pàgines webs ón n'hi hagin, si no en veiessiu cap del vostre gust... Això sí recordeu que han de ser plantilles per a blogger Beta, si és el que feu servir esclar. Les de l'enllaç totes ho són.

Una vegada trobeu la plantilla que més us agradi, la descarregueu, suposo que anirà comprimida com a fitxer .rar o .zip , bé la descomprimiu no importa ón, en qualsevol lloc que us quedi a mà (mis documentos per ex.) Segurament l'arxiu de la plantilla (d'extensió XML) anirà acompanyat per 2 o 3 arxius més, imatges que de moment no cal fer-li'n cas, ja en una altra entrada si de cas explicaria com modificar la capçalera etc etc...

Ara vé el pas important, carregar la plantilla. Ens situem altre cop a l'apartat Modificar HTML dins de Plantilla

Transferir un model des d'un fitxer del vostre disc dur:

Cliquem a examinar i busquem la plantilla que ens acabem de descarregar (recordeu extensió XML). La seleccionem i després cliquem a carrega.

Una vegada fet, us apareixerà sota un missatge semblant a aquest:

S'eliminaran widgets Confirmeu que s'han d'eliminar els widgets següents. Es perdran totes les dades de configuració dels widgets.

Sota del qual hi hauran les opcions de confirmar i desar o cancel·lar. Abans de confirmar i desar, podrem fer una previsualització de tal i com queda el nostre bloc, clicant a Vista Prèvia que es troba just sota la finestreta ón hi ha tot el codi HTML de la plantilla.

Si ens agradés com queda, ja només queda desar el model. Del contrari doncs cancel.lar i com si no hagués passat res :)

Heu de tenir en compte, que al canviar d'una plantilla a una altra, certs elements (widgets tipus calendaris...) poden desaparèixer, per tant els haurem de tornar a afegir després. El mateix dic amb la capçalera dels enllaços per exemple, que pot ser que canviïn el nom, però res de gran importància ;)

Una última cosa, si pel que fós volguéssiu recuperar la plantilla anterior, hauríeu de exactament el mateix, però amb la plantilla que ens hem descarregat al principi, el model que ja teniem.

Espero haver estat lo més clar i concís possible, per qualsevol dubte ja sabeu ;D

A cuidar-se!

{ 1 comentaris real·litzats }

  1. ai que no que no, se n'ha de saber... he provat de canviar la plantilla i hem diu que els xml no es correcta su configuración o algo així!

    ai, quin desastre!

    gràcies pel post

    MARTA

    ResponElimina

- Copyright © My Territorial Pissings - Plantilla modificada per -[Àlex]- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -