Entrades Més Llegides

Publicat per: Àlex dimarts, de setembre 16, 2008

admiració
Emoció produïda per la vista, la contemplació, la consideració, d'una persona o cosa extraordinària, meravellosa, d'una gran bellesa; sentiment de plaer i aprovació provocat per una persona o cosa que posseeix alguna qualitat extraordinària, excel·lent.

Quan l'admiració és vers les persones, acostuma a ser (com bé diu la definició) per alguna qualitat que sobresurt d'entre les demés. Encara que no sempre és així, també podem admirar petits detalls que per altres potser passen inadvertits, però que a nosaltres ens causen gran entusiasme. La bondat, la intel·ligència, el sacrifici, la entrega, l'esforç, la vocació...

D'aquesta darrera volia parlar, de la vocació. Trobo tan extraordinari quan algú té vocació pel que sigui, i que a sobre se les hagi manegat per poder-ne fer un mode i medi de vida. Jo, digueu-me cutre, però a la meva edat encara no sé pas quina és o quina podria ser. I no parlo d'aficions, ni de coses que ens agraden que per descomptat tinc les meves com tots vosaltres. Entenc per vocació algo que va molt més enllà, que no es queda només en un passatemps. Recordo, ja fa bastant de temps, haver escoltat per la ràdio, en boca de la tan estimada per alguns de vosaltres E. Moliner, una frase que em va quedar gravada a l'instant, deia "en aquesta vida qui té una vocació està salvat". I a mi només em queda que dir AMÉN.

The Script - The Man Who Can't Be Moved

{ 4 comentaris }

  1. Per una vegada li haurem de donar la raó a la Moliner...... mal que nos pese.....

    És vera, tenir una vocació ens salva moltes vegades.....

    ResponElimina
  2. BONA LA REFLEXIÓ, PERÒ PERSONALMENT PENSO QUE, ENCARA QUE ACONSEGUEIXIS CONVERTIR LA VOCACIÓ EN EL TEU MODE DE VIDA, (CREC QUE SÓC UNA DE LES AFORTUNADES QUE POT DIR QUE HO HA FET) SEMPRE TENS DUBTES SOBRE SI AQUEST ÉS EL TEU VERITABLE PAPER EN AQUEST MÓN TAN COMPLICAT.

    NO ÉS FÀCIL DECIDIR-SE, I A VEGADES ES CONFÓN VOCACIÓ AMB HOBBIE, ALTRES AMB DESIG D'ÈXIT LABORAL, COMODITAT, ESTABILITAT ECONÒMICA...

    REFLEXIONA SOBRE EL TEMA, PENSA AMB ELS PROS I ELS CONTRES, PERÒ SOBRETOT, ESCOLTA NO NOMÉS EL TEU CERVELL, SINO TAMBÉ EL TEU COR (SÉ QUE SONA CURSI :p), I QUAN HAGIS TROBAT LA RESPOSTA, LLUITA PEL TEU SOMNI. TINDRAS DUBTES, PERÒ JA T'HE DIT QUE TOTHOM EN TÉ. AH, I CREU-ME QUE MAI NO ÉS TARD, NI PER A TU NI PER A NINGÚ.

    PETONS I BONA NIT.

    ResponElimina
  3. AI, vocació... jo penso que és imprescindible! si hi penses passem la meitat de la nostra vida treballant, així que almenys crec que ha de ser en una cosa que ens motivi, que ens agradi, que a vegades ens durà disgustos i d'altres alegries, però ha de ser una feina en la que almenys ens sentim orgullosos del que fem, útils i realitzats!

    vocació... una gran paraula! a vegades díficil de decidir...però al final un luxe poder dur-la a terme!

    una abraçada

    ResponElimina
  4. No sé si vocació o no, però de moment, m'agrada el que faig, jeje!!! I és cert, la Moliner aquest cop, l'ha clavat!!!

    ResponElimina

- Copyright © My Territorial Pissings - Plantilla modificada per -[Àlex]- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -