Entrades Més Llegides

Publicat per: Àlex dijous, d’octubre 02, 2008

2-10.  No és un resultat de cap esport, és la data d'avui. I no la menciono per res en especial, per mi és un dia més. Significa que ja estem a Octubre, i tot el que això comporta. Dies més curts, matins i vespres fresquets. Tot el que fa olor a natura es va tenyint d'un marró encisador.

De sempre que l'Octubre m'ha transmès bones sensacions. No sabria trobar-li explicacions mínimament lògiques. Però és dels mesos que més m'agraden. Potser també ho fa perque ve just després del Setembre, que podria gairebé dir que és el que menys. Sobretot la darrera setmana de Setembre, en la que es conjuguen tots els sants festius existents (vaja, les Festes Majors jaja ) Però és un mes (el Setembre) que al no ser ni chicha ni limoná, mig estiu i mig tardor, mig sense classes i mig amb classes, tothom acostuma a anar una mica de cul agafant la estimada i mai mencionada rutina jaja .

Bé, ja ho heu vist que ha estat el menys productiu pel que fa al bloc. De fet aquesta entrada ha arribat almenys 2 dies tard, perque estava destinada simple i llanamente a cagar-me en el putu Setembre jaja  I dedicar-li una cançoneta molt bona.

Green Day - Wake Me Up When September Ends

Un cop feta la pixaradeta desfogadora anem per feina jaja

Avui vull fer referència a una altra frase que vaig sentir fa molt de temps, en aquest cas del gran J. Cuní. "Les coses no són com són sinó com sembla que són. Jo semblo que sóc, doncs sóc". Es va quedar a gust el bon home jaja
D'entrada sembla un travallengües, però si la llegeixes amb atenció li trobes tot el sentit del món. La frase en sí és aplicable a tot, i fa incís en la percepció que tenim de les coses, que cadascú les percep d'una manera especial i diferent dels demés. El que per a mi potser és una situació angoixant, a un altre li pot semblar d'allò més txorres. Només posant-nos en la pell de l'altre podem arribar a comprendre el seu punt de vista, i moltes vegades ni així.
Res, que són frases que et fan gràcia sentir-les i et fan pensar una estona, el que se'n diu filosofia barata d'anar per casa jaja .

Fins aviat!

PD: Actualitzeu blocs pero ja! :xD

{ 1 comentaris real·litzats }

  1. A mi també m'agrada el mes d'octubre i es que, com tu dius significa tornar a la rutina... pesada quan la fas però en el fons molt pràctica.

    Es torna agafar el ritme de treball i les coses ja tenen el seu rodatge!

    se'ns dubte també sóc anti-setembre.

    ResponElimina

- Copyright © My Territorial Pissings - Plantilla modificada per -[Àlex]- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -