Entrades Més Llegides

Publicat per: Àlex divendres, de gener 25, 2008

Que fuerte me parece!! jajaja
Jo me n'he enterat avui, suposo que molts ja ho heu sentit o llegit. Es veu que la actriu Charlize Theron, que estava de visita a Turquia, pel Festival de Cine d'Estambul, es va quedar tant a gust fent la següent afirmació: "Adoro Turquía y su capital Budapest" jajajaja I no va ser un simple lapsus ja que va repetir-ho més d'una vegada. Quan el millor de tot és que ni tan sols Estambul és capital de Turquia sinó Ankara. "Vamos" pifiada monumental! Amb tot això l'ajuntament de Budapest, la ha invitat de molt bon grat a passar-hi uns dies, com a mostra d'agraïment pels seus elogis, encara que fossin per error.


La actriz de 32 años dijo: "Fuimos a Turquía. Cuando estábamos allí, alquilamos un coche y condujimos a Budapest. Cuando llegamos a Budapest era como el festival de Cannes. Nunca había visto algo así". Theron también cuenta que compraron alfombras turcas, visitaron el bazar y quedaron encantados por el trato de sus gentes. Añadió: "Cuando viajamos, lo hacemos tipo mochilero. No nos quedamos en hoteles carísimos. Nos gusta ir y ser parte de la cultura".

Sort que li agrada ser part de la cultura!! Es pot ser mes caradura?? jajaja

Bon cap de setmana! :D

Miguel Bosé & Olvido Gara - Amante Bandido

M'encanta...

{ 7 comentaris }

  1. Sento haver-te trepitjat la primícia, jajaja!!! Déu n'hi do la ficada de pota... Reconec que la geografia i jo tampoc no ens portem massa bé però... fins aquí hi arribo, jajaja!!! A veure si serà cert el tòpic de les rosses, jaja!!!

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. ah, però Budapest no està a Turquia??? jajajajajajajajajajajajajajaajajajajajajaj

    Ains, que maaaaaaaallll

    ResponElimina
  4. molt bona, de totes manere no oblidem que la Theron és de ZA, South Africa, amb lo qual no vull justificar-la però sí apuntar que no és europea.

    Erola

    ResponElimina
  5. Ostres, ja sé que no és el lloc per a comentar-ho... però, d'on has tret aquest Bender tan xulo del banner superior???? I una altra cosa.... ja saps que a Reus hi ha dues botigues on venen Benders???? N'hi ha un que es boníssim, el Bender del capítol on es dedica a boxejar i acaba perdent els combats vestit de dona...... Crec que te'l compraré!!!!!!!

    ResponElimina
  6. Jejeje el Bender aquest és el fons d'escritori que tinc al pc. Ja te l'enviaré per correu està molt guapo. De les botigues, el Jordi me n'havia dit una tot i que encara no hi he fet una ullada, l'altre ni idea però pots dir-me ón és o si me'l compres ja te'l pagaré ;P També tinc una foto ón hi ha un bender fet de llana guapíssim. Trobar-ne un com aquest ja ho dono per missió impossible jajaja (crec que estic arribant a nivells frikis :S jajaja)

    ResponElimina
  7. Una és al carrer de les GAlanes, que és la que diu el Gio. L'altra és la Baratura, que està a la plaça del Castell, al costat de casa... A mi no em fa res comprar-te'l, ves que no m'agafi un per a mi!!!!!!

    ResponElimina

- Copyright © My Territorial Pissings - Plantilla modificada per -[Àlex]- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -