Entrades Més Llegides

Publicat per: Àlex dimecres, de juliol 29, 2009


Són les hores exactes que queden per saber d'una vegada si faig un canvi radical de vida, o si pel contrari, tot segueix igual.
Igual... ben bé tampoc. Aquest temps, aquestes llargues opos, considero que m'han servit de molt. No han estat cap pèrdua de temps, vagi com vagi el divendres. M'han servit per saber cap ón vull encarar el meu futur, i que costi el que costi acabaré aconseguint-ho. Recordeu una entrada de fa poc menys d'un any en la que parlava de la vocació? Mentiria si ara digués que ja sé quina és la meva, però sí puc dir que tot aquest temps m'ha servit per conèixer molt més una professió, i cerciorar-me de que és la direcció en la que vull encarar el meu futur. Vaig emprendre aquesta aventura amb molts dubtes de si algú com jo en seria capaç, no hi ha res fet i en cas que m'agafin quedarà molt de camí per recórrer (moltíssim!), però apart de servir-me per enriquir-me personal i culturalment (ja es diu que el saber no ocupa lloc! xD) també i sobretot ha servit per creure en les meves possibilitats.

Vull donar-vos les GRÀCIES. Per tots els ànims i energies positives que m'heu transmès durant tot aquest temps. Us ben asseguro que si ho aconsegueixo també serà gràcies a vosaltres. I vull fer-ho ara ja que si el desenllaç no és el que tant desitjo crec que no seria just deixar de fer-ho.

D'això en fa mig any... i aquí estem encara ara!

{ 2 comentaris }

  1. Va que esto está hecho!!!!! Si et deixen perdre és que no saben el que volen.... te lo dice una con experiencia y que ve cada día un atajo de inútiles fent la feina que gent amb ganes però amb mala sort no ha pogut entrar... Buenu, un cop estiguis a dins ja veuràs quina fauna..... els dones mil voltes!!!!!!

    ResponElimina
  2. Estic absolutament convençuda que el desenllaç serà el desitjat!!!!

    Al marge de com et vagi, em quedo amb el que has dit de que això t'ha servit per a creure en les teves possibilitats, perquè no has d'oblidar mai el moltíssim que vals i com de capacitat n'estàs per a exercir aquesta feina. Repeteixo que sé que t'agafaran, per mil raons, ho sé, no crec que siguin tan rucs com per deixar-te escapar, ho tens tot!!!!

    Uf, si no arriba aviat divendres potser m'agafarà un patatús, tanta tensió i angoixa m'estan matant! Ànims amor, que ja queda res!

    ResponElimina

- Copyright © My Territorial Pissings - Plantilla modificada per -[Àlex]- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -