Entrades Més Llegides

Publicat per: Àlex dilluns, de novembre 19, 2007

Mmmmmm. Se m'acumula la feina eh! jajaja potser sí que haureu d'invitar a algun cubatilla al final eh xD És broma :P Però Noe amb lo dels presentiments m'has matat eh jajajaja a veure quina una m'empesco jajaja ;P (si algú no sap de què parlo... véase blog Astrogirl jajaja)
Bé doncs anem amb el reproductor... per començar anirem a la pàgina d'Ivoon, ens registrem, total ens demanarà el correu electrònic i poca cosa més. Una vegada fet t'enviaran un correu electrònic amb la direcció d'activació... Bé una vegada activat el compte, inicieu sessió a la pàgina d'Ivoon, aneu a My Playlist i allí copieu el codi que us mostra, ara ja només ens queda anar al nostre bloc, entrem a Personalizar, després a Plantilla, i després a Añadir un elemento de página. Ara seleccionem Html/Javascript i allí mateix peguem el codi! Doncs guardar i ja tens el reproductor a la pàgina.
Per afegir cançons al reproductor només cal fer-ho des de la pàgina d'Ivoon, busquem les cançons que vulguem, i cliquem sobre el signe + del costat les cançons que ens interessin, així de senzill. Compte que de vegades clicant només una vegada no les afegeix, feu-ho unes quantes de cop sense por que només us la afegirà una vegada.

Esto es to to to to to to todo amigos!

Deixa Un Comentari

Subscriure A Les Entrades | Subscriure Als Comentaris

- Copyright © My Territorial Pissings - Plantilla modificada per -[Àlex]- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -