Entrades Més Llegides

Publicat per: Àlex dissabte, d’agost 30, 2014

Avui vull parlar de mòbils. Ja fa uns quants anys vaig publicar alguna entrada que també hi feia referència, però avui l'enfocaré de manera molt diferent, ja que aquest món ha canviat moltíssim des de llavors.

No sé si algú de vosaltres s'ha atrevit a comprar un mòbil xinès... Jo sí ho he fet, i per partida doble, i en aquesta entrada vull donar-vos quatre pautes per si us hi acabeu decidint, ja que el principal avantatge és que per poc més de cent euros pots aconseguir un bon mòbil a l'alçada de les grans marques que aquí ens costen de 400€ en amunt.

Abans que res, si no voleu acabar bojos per la quantitat i quantitaaaat de mòbils que hi arriben a haver, hauríeu de marcar-vos un pressupost i una mínima idea de les característiques que voleu que tingui el mòbil: mida (sobretot de la pantalla), durada de la bateria, càmeres, memòria RAM i ROM.

Una vegada tinguem una mínima idea del tipus de mòbil que volem, ara en el que ens hem de fixar és on comprar-lo. Hi ha moltíssimes pàgines que s'hi dediquen i de les quals podeu trobar crítiques i informació només googlejant una mica. Les que jo puc recomanar per haver-hi realitzat alguna compra i no haver tingut cap tipus de problema són MyEfox, Igogo.es i TinyDeal.

Sobretot ens hem de fixar que acceptin pagament per PayPal (aquestes tres ho fan), ja que és un mètode de pagament amb garanties per si hi hagués algun problema amb la nostra compra. Si no teniu compte de PayPal és molt recomanable que us n'obriu un.

Pel que fa a mètode d'enviament, sempre és aconsellable escollir el normal, mai enviament ràpid, ja que quan el paquet entri al país serà probable que ens el parin a la Duana i ens acabin cobrant un sobrecàrrec. En canvi si l'enviament el fem mitjançant correu normal, les probabilitats que ens el revisin a la Duana són bastant baixes, encara que l'inconvenient és que tardarà entre 15 i 30 dies en arribar.

Això sí, també hem de tenir molt de compte a no fer comandes gaire grans. Si volem comprar força productes és preferible repartir-los en diversos enviaments, ja que un paquet voluminós pot resultar vistós i que conseqüentment acabin revisant-lo a la Duana.

I fins aquí els quatre consells bàsics per comprar en pàgines de mòbils xinus, en alguna pròxima entrada ja parlaré dels dos mòbils comprats i de la seva valoració.

{ 1 comentaris real·litzats }

  1. Ei bon post,molt útil. Jo la veritat el mòvil que tinc és xinès però comprat a la botiga, això de les noves tecnologies encara em costa una mica, però per al proper ja sé a qui demanaré ajuda!

    ResponElimina

- Copyright © My Territorial Pissings - Plantilla modificada per -[Àlex]- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -