Entrades Més Llegides

Publicat per: Àlex diumenge, de setembre 07, 2014

Era juny de 2010. Amb un desengany/putada dels grossos a l'esquena vam decidir anar-nos-en uns dies a París. Per oblidar? Per fugir de la realitat? Per refer-nos del sotrac? Per desconnectar? Per recarregar piles? Per gaudir? Per tot una mica, la veritat. Però sobretot per descobrir una de les ciutats més encantadores del món. En tenia molt bones referències per part de molta gent, així que les expectatives eren força altes, i es van complir de sobres.

L'allotjament fou a casa d'una bona amiga, cosa que en una ciutat cara com és París, és de molt agrair. Aquest mateix fet ens permeté no patir massa pels àpats, sobretot pels sopars ja que pels dinars, la majoria de dies, vam anar tirant a base d'entrepans, fets de les tradicionals baguettes i formatges francesos, gentilesa de l'amfitriona.

Pel que sí que vam patir fou pel fred. Vam passar un fred de collons!! Sobretot tenint en compte que era la setmana prèvia de Sant Joan, per tant ens havíem emportat roba per tapar-nos però no pas per anar abrigadíssims com ens hauria calgut. No va gelar, però sí ploure més d'un dia, a més de vent i temperatures baixes.

Pel que respecta al planning del viatge fou perfecte. La guia hi havia dedicat una bona colla d'hores, i el fet que ella ja havia visitat la ciutat amb anterioritat en 3 ocasions fou perfecte per no perdre'ns gaires dels llocs més coneguts, especials i encantadors de la ciutat.

Us podria parlar de la llarga llista d'edificis, monuments i indrets visitats, i ho faré, però en la propera entrada!  TO BE CONTINUED...


{ 1 comentaris real·litzats }

  1. Ai París París... La millor destinació amb la millor companyia! Ostres, però el fred sí que va ser una cosa fora de sèrie!!!!! @-) Mira que a París hi he estat durant els mesos més freds de l'any i l'he vista fins i tot nevada, però MAI hi he passat el FRED que vam patir durant aquell viatge que era a les portes de l'estiu... Ja és ben cert allò que diuen, que el fred no existeix, sinó les persones mal abrigades!

    ResponElimina

- Copyright © My Territorial Pissings - Plantilla modificada per -[Àlex]- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -