Entrades Més Llegides

Publicat per: Àlex dimarts, d’abril 08, 2008

Sé que és un titular una mica alarmista jajaja Tranquils, senzillament fa referència a tot allò creat (Einstein diria transformat jajaja) per la mà de l'home. Sí, em refereixo a tots els objectes i aparells, que tant ens faciliten la vida, però que com dic fallen i/o s'espatllen sempre en el moment menys adient.
I és que avui tinc els genolls molt carregats (ja comença a ser habitual ;(), ja que ahir nit(diumenge/dilluns) es va espatllar el cremador d'un dels forns. Servidor, que òbviament no en té ni idea de cremadors xD, va intentar primer arreglar-lo, i donat el poc èxit, cambiar-lo pel de recanvi (que per això hi és). Doncs tampoc... òbviament vaig suposar que havia conectat alguna cosa malament, tot i així ,m'extranyava perque el soroll era el normal de quan funciona bé.

La sorpresa ha estat avui quan han vingut a arreglar-lo. Tot estaba ben conectat, però el ditxós cremador (el de recanvi), es veu que no tenia la "boquilla" per on expulsa el gasoil. Vaja que no l'hauria fet cremar per més que hagués volgut.

Total molt de temps perdut burxant per allí, i sobretot els genolls ben fotuts. Ara que hi penso la humitat d'avui potser també hi deu haver pogut influir.

Avui la nit ja és més tranquila, quin gust quan tot funciona correctament!
Avui us deixo amb un curt que està prou bé... Ja diuen que "la curiosidad mató el gato" jajjaja

{ 1 comentaris real·litzats }

  1. Això que s'espatllin les coses en el moment menys oportu, crec que forma part de la llei de murfi!

    JAJA i més quan veus que tu no ho pots solucionar i que hauràs de pagar a algu que amb 5 minuts ho tindrà fet... fot una ràbia!

    me'n alegro que ara ja hagis tingut una nit millor, a cuidar-se dels genolls, que aquest temps canviant no hi ajuda gaire!

    bON DIA

    ResponElimina

- Copyright © My Territorial Pissings - Plantilla modificada per -[Àlex]- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -