Entrades Més Llegides

Publicat per: Àlex dimecres, d’abril 09, 2008

Aquesta entrada hauria de ser una mica llargueta perque tinc unes quantes coses per dir, però potser millor les amortitzo en 2 o 3 entrades xD

Aquesta setmana s'han complert 14 anys de la mort de Kurt Cobain. I sent un seguidor de Nirvana, ja era ben extrany que no n'hagués fet cap post encara.

Sé que és sentir el nom de NIRVANA i ràpidament associar-lo a la cançó Smells Like Teen Spirit. Però va ser moltíssim més que una cançó, van obrir camí a un altre estil de rock. I encara té més mèrit per un grup amb una trajectòria tan curta.
Potser va ser aquest èxit el que en part va portar Cobain a la autodestrucció més absoluta. Potser el fet d'assolir totes les metes a les que mai hauria pogut aspirar va fer que es quedés sense noves aspiracions. De vegades és més difícil païr un èxit que un fracàs. No deixen de ser especulacions, tan sols ell sabia què coi li passava pel cap.

Podria dir i dir... però com que pocs per no dir ningú comparteix amb mi aquest interés millor ho deixo aquí :P

Del seu Unplugged in NY, la que fóra la meva cançó preferida d'adolescent...

NIRVANA - Where Did You Sleep Last Night

{ 2 comentaris }

  1. No voldria pas frivolitzar, però crec que la coca va fer un ingredient important en la seva autodestrucció..... De totes maneres, té el seu mèrit que un grup, com dius, de curta trajectòria, hagi sigut capaç de fer història.

    Petonicos!!!!!

    ResponElimina
  2. Jo sí comparteixo el teu interès per aquest grup. De fet, em va influenciar moltíssim quan era adolescent, fins i tot massa en alguns moments. Crec que va arribar tan amunt, que quan era dalt de tot, no li va acabar d'agradar el que va veure. Ni que sembli mentida, no el deixaven expressar-se tal com ell volia moltes vegades però fixa't en l'escenari que ell va dissenyar per l'Unplugged, sembla talment el seu propi funeral i acaba tocant la cançó que has penjat al post.

    ResponElimina

- Copyright © My Territorial Pissings - Plantilla modificada per -[Àlex]- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -