Entrades Més Llegides

Publicat per: Àlex dimecres, de juliol 23, 2008

No va ser fins al 1997 que no vaig tenir el meu primer PC. La majoria de vosaltres segur que ja de bastant abans. Era un Pentium (sí, a seques! jaja ) 166Mhz. Amb 32 MB de RAM. Disc dur de 1'6 Gigues. Tarjeta gràfica de 2 MB. Disquetera, lector de CD, ah i una enorme pantalla de 14" jaja  El preu diria que rondava les 200.000 pessetes.
El senyoret, va aguantar 8 anyets, si sí 8. Això sí, amb tot tipus de rentats de cara i d'operacions diverses... i ell pobret mai es va queixar. I el que és més fort mai va fallar. Fins i tot amb el ventilador espatllat tirava, i segurament que si l'engegués ara seguria tirant (sí, encara el guardo, sóc una mica romàntic en alguns aspectes jaja )

L'ordinador en qüestió, com era normal per aquelles dates, anava amb el mític Windows 95. Valoracions apart (m'encanta una frase de la pel·li de South Park "puto Windows 98" jaja ) el CD contenia 3 o 4 videoclips, entre ells el d'uns nois anomenats Weezer amb Buddy Holly. La cançó em sonava d'abans ja, però no n'havia situat ni la data, ni el grup, ni el nom. I trobar-ne el videoclip per sorpresa en el CD del Windows 95 fou una gran sorpresa.

De llavors ha plogut bastant, i aquests nois després d'altres èxits com per exemple Island In The Sun, la més coneguda, us sonarà per una campanya de Movistar de fa uns 5 anyets (com passen!)   Ara treuen nou disc, el single de presentació és Pork & Beans, una cançoneta simple amb un ritme enganxós de bon principi. I el videoclip és senzillament genial!

Weezer - Pork & Beans

Deixa Un Comentari

Subscriure A Les Entrades | Subscriure Als Comentaris

- Copyright © My Territorial Pissings - Plantilla modificada per -[Àlex]- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -