Entrades Més Llegides

Publicat per: Àlex dimecres, de juliol 02, 2008

La distancia es una magnitud escalar que mide la relación de lejanía entre dos puntos o cuerpos.

Quan ens referim a la distància entre persones (i no la física), ens passem tota la vida escurçant i ampliant distàncies, absolutament amb tothom; família, amics, companys de feina, coneguts, saludats etc... La clau de l'èxit, i en part de la felicitat està en saber mantenir al mínim la que ens separa de tothom a qui estimem i ens estima. I per tant saber també agafar el màxim de distància amb tot aquell que ni ens interessa, ni ens pot aportar res de positiu.

Així de simple i així de complicat. He dit. jaja

Plain White T's - Hey There Delilah
Estic molt pastelacu últimament pel que fa a cançons no? jeje   És que és tan bonica snif

{ 3 comentaris }

  1. Sí que estàs pastelacu, sí... jajaja. Però se't perdona perquè la cançó s'ho val. I ara ve la reflexió. Et dono la raó. Hem de saber distanciar-nos d'allò que no ens aporta res positiu, o que ens aporta només patiment. A vegades requereix un esforç sobrehumà i molta força de voluntat, i també saber no doblegar-nos a la mínima insinuació d'apropament de l'altra persona.... (Si això m'ho apliqués a mi mateixa..... jejejejejeje). Això necessita Temps, com tu mateix saps i dius. I distraccions. Concentrar-nos en la feina, els amics i la família. Fer coses. Sortir. Bé, tot allò que ens mantingui tan ocupats que ens distanciï i que ens doni temps per a distanciar-nos. Toma rollaco de miércoles al mediodía!

    Petonicos!!!!

    Mus veiem demà!

    Per cert, el comentari esborrat era meu. És que hi havia una falta garrafal i m'ha fet vergonya.... jajajajajaja

    ResponElimina
  2. Ei m'ha encantat la teva reflexió sobre les distàncies! I estic totalment d'acord. És cert que hauriem d'aprendre a crear certa distància amb aquelles persones o situacions que ens afecten especialment, ens disgusten o ens fan enrabiar... i què evidement les distàncies amb les persones que estimem i que són importants per nosaltres, haurien de ser el més properes possibles!
    Crec que el concepte de la distància el tenim tots, el problema és que a vegades ens costa aplicar-lo.
    Sovint mantenim una distància encara massa propera amb situacions que no sempre són agradables...
    I a vegades no som capaços de ser suficientment contants en escurçar distàncies amb les persones que ens importen!

    Suposo que és com tot la teoria tots la tenim però a vegades ens falta aplicar correctament la pràctica!

    ResponElimina

- Copyright © My Territorial Pissings - Plantilla modificada per -[Àlex]- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -