Entrades Més Llegides

Publicat per: Àlex dijous, de juliol 24, 2008

Com diu l'anunci hi ha coses que no tenen preu... una d'elles els somriures. Per un somriure qualsevol sacrifici és poc. Hi ha res que ompli més que un somriure? Ademés és contagiós, com la majoria d'emocions. Intenta somriure sempre per si de cas, segur que així li alegraràs el dia a tothom qui t'envolta. No te n'estiguis perque creguis que puguin prendre't per sonat, no serien els demés els sonats potser? Tu somriu, no en busquis motius, el simple fet de fer-ho n'és el més important. Encara la vida amb un somriure, i tot i que de vegades ella no te'l torni segueix somrient, que res te'l pugui prendre.

Excuse moi pel text tant embafós. No és el meu estil jeje Però és que avui em venia de gust simplement somriure. Serà que me l'heu contagiat :)

Un remember trancapistes per excel·lència. De quan servidor començava a sortir i descobrir tantes coses per primera vegada :)

New Limit - Smile

{ 3 comentaris }

  1. Gran consell sí senyor!!!!! Impressionant cançó, quants records!!! jajajajajajajajajajaja

    Apa, somriguem una micona!!!!!!! (Total, tanta preocupació per a res, jeje, ja te contaré....)

    Yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

    ResponElimina
  2. Últimament, somric més... no sé per què serà... jeje!!! La cançoneta mola!!! Em porta records de la meva joventut, jeje!!!

    ResponElimina
  3. OSTRES, M'HAS FET PENSAR EN UN ANUNCI DE TELEVISIÓ QUE M'AGRADA MOLT, QUE ANUNCIA ELS GELATS "JAGUEN DAS", ON LA NOIA ARRIBA A UNA GELATERIA I DIU: "QUIERO UNA TARRINA DE SABOR... HOY NO QUIERO HABLAR CON NADIE" I QUAN EL DEPENDENT LI DONA, LA NOIA DIU: "ESTO NO ES LO QUE HE PEDIDO" I ELL CONTESTA: "NO, ES SABOR A...TIENES UNA SONRISA PRECIOSA".

    DONCS SI, AVUI EN DIA PORTEM UN TREN DE VIDA TAN ACCELERAT I TANT D'ESTRÈS AL DAMUNT QUE MOLTES VEGADES NO ENS RECORDEM DE SOMRIURE.

    SORT QUE SEMPRE HI HA GENT QUE ENS HO RECORDA, I ÉS QUE...HI HA COSA MÉS MACA QUE ET DIGUIN QUE TENS UN SOMRIURE MOLT BONIC?

    AIS, EN FI.

    XAOOO

    ResponElimina

- Copyright © My Territorial Pissings - Plantilla modificada per -[Àlex]- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -