Entrades Més Llegides

Publicat per: Àlex dimecres, de juliol 16, 2008

"una retirada a tiempo es una victoriaNapoleón Bonaparte

"cuando una batalla está perdida, sólo los que han huido pueden combatir en otra" Demóstenes

Entonces, jamás dudes en darte por vencido sólo por orgullo. Hay que saber aceptar las derrotas igual que las victorias, de ellas se aprende muchísimo más. En la vida tienes que ser buen estratega, no quemes todos tus cartuchos en una batalla, aprende a suministrártelos, aunque no por ello dejes de entregarte totalmente en todo lo que hagas. Concéntrate en tu huída, seguro que en ella hallas nuevos combates que te harán olvidar duelos pasados. Quizá huir sea de cobardes, pero contemplar impasible como te consumes de estúpidos. Y tú, que eres?

Midnight Hour - Running Away
És tan bonica! snif

{ 2 comentaris }

  1. Buah, Àlex, sempre me toques la fibra sensible....... Ja vaig decidir fugir fa temps, precisament per no consumir-me, com bé dius... I mira, que dóna bons resultats... Fins i tot pots tornar a veure de tant en tant vells enemics sense que t'afecti com abans... Tú ya me entiendes, corasao.....

    Petonicos!

    ResponElimina
  2. Certament una retirada a temps pot significar a la llarga una victòria. Potser no una gran victória, però si una que suposi un benestar personal més gran!
    Així que definir-se entre estúpid i covard és dificil perquè crec que tenim moments de gran estupidesa i d'altres d'increible covardia.

    ResponElimina

- Copyright © My Territorial Pissings - Plantilla modificada per -[Àlex]- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -